עץ המנגו הענק
מתוך עמוד ענן
תקציר
תחנה 3 במסלול אל גבעות סתריה
•מקור עץ המנגו במזרח הודו, ומשם הוא
הופץ לעולם כולו.
•צבע קליפת המנגו אינו מעיד על בשלותו.
המדד היחיד לבשלות הפרי הוא ניחוחו.
•את הפרי יש לקטוף לפני הבשלתו,
אחרת הוא מתרכך, נושר מהעץ ונפגם.
•יש להניח לפרי להבשיל בטמפרטורת
החדר.
• פרי המנגו נחשב מקור טוב לברזל,
לוויטמין C ולוויטמין.
המקור: הספר "עוטף נען"
הרחבה
סיווג: מטע / פרדס
נגישות:
מקור:Naannaan
תאריך עדכון: 9/20/2013 10:50:49
קישורים חיצוניים